Plačila, cene in veljavnost ponudbe

Plačila, cene in veljavnost ponudbe

Plačila med katerimi lahko izberete:

  • plačilo ob generiranju naročila na TRR št: 33000-3913363044 – Addiko Banka_
  • plačilo z gotovino v našem skladišču na Cesti Andreja Bitenca 41 v Ljubljani ( v času Covid_19 virusa ta možnost ni mogoča)
  • plačate z gotovino po povzetju ko vam kurirska služba dostavi izdelek na vaš dom* ( v času Covid_19 virusa ta možnost ni mogoča)
  • plačilom po predračunu na TRR št: 33000-3913363044 – Addiko Banka

Cene izdelkov:

Definicija cen v spletni trgovini Liger:

“Vaša cena” pomeni vrednost izdelka katerega naročite v spletni trgovini ali po telefonu in za njega prejmete predračun za plačilo ter stem postanete registrirani uporabnik.V tem primeru ste deležni nižje cene, deležni pa boste tudi posebnih kuponov z določenimi akcijami produktov. Vodenje registrirani uporabnika je brezplačno in brez obveznosti in iz njega se lahko kadarkoli izpišete tako, da nam pošljete elektronsko pošto na prodaja@liger.si z besedo odjava ter vašimi podatki, katere ste navedli ob registraciji.Prikazano “Vašo cena” imajo samo določeni izdelki v ponudbi na spletni trgovini. V primeru ko je prikazana samo ena cena pomeni da sta “Vaša cena” in prikazana cena enaki tako za registriranega kot neregistriranega uporabnika.

Če se v spletno trgovino ne registrirate in oddate naročila ali ga ne plačate po predračunu ne veljajo pogoji za izkoristiti bonusa “Višja cena”. V tem primeru imate status neregistriranega uporabnika, kateri lahko naroči izdelek na telefon 059084600 ali pošljite naročilo z naslovom “neregistrirani uporabnik” na prodaja@liger.si

Poštnina je vredost poštnine z DDV

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Veljavnost ponudbe za plačilo po predračunu za naročeno blago je 3 delovne dni.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bomo kupcu omogočil odstop od nakupa

Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.